رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در چهار ماهه سال جاری در کشتارگاه های استان ۸۷ هزار و ۴۵ راس دام سبک و سنگین کشتار شد.
سیروس سلمان نژاد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: کشتارگاهها یکی از واحدهای مهم تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی هستند و درخصوص بسیاری از بیماریهای دام مانند بیماریهای انگلی و واگیردار که فاقد علائم بالینی است از طریق بازرسین دامپزشکی مستقر در کشتارگاه، بررسی لازم انجام می گیرد و در صورت شناسایی بیماری، لاشههای آلوده از چرخه مصرف انسانی خارج می شود.
وی ادامه داد: تمام کشتارگاه های دام استان دارای پیس سردکن هستند و لاشهها به منظور سالم سازی بیماریها به مدت ۲۴ ساعت در آن نگهداری می شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه بازرسی های بهداشتی و نظارتی در تمامی کشتارگاهها در حال انجام است تصریح کرد: مردم نیز باید از خرید هر نوع گوشت قرمز که فاقد مهر دامپزشکی و برچسب نشانه گذاری است جدا خودداری کنند.
وی گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری در کشتارگاههای دام ۸۷ هزار و ۴۵ رأس دام سبک و سنگین کشتار شد که ۳ هزار و ۷۹۰ تن گوشت استحصالی و ۲۸۵ راس دام به دلیل بیماری انگلی و ضایعات مرضی از چرخه مصرف خارج شدند.
به گفته رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در چهار ماهه نخست سال جاری کشتارگاههای طیور ۸ میلیون و ۷۷۵ هزار قطعه طیور کشتار شده است و گوشت استحصالی آنها ۱۸ هزار و ۲۲ تن بوده و ۱۳۵ هزار و ۸۲۸ قطعه مرغ نیز از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
سلمان نژاد به ۳۳ هزار و ۵۷۹ مورد بازدید صورت گرفته از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی و ۳۷۶ مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی اشاره کرد و افزود: ۵۶ هزار و ۲۸۲ کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی در این واحدها شناسایی، ضبط و معدوم شده و ۹۰ واحد متخلف به مراجع قضائی معرفی شده است. مردم میتوانند در صورت نیاز در این حوزه با شماره تلفن ۱۵۱۲ (سامانه اطلاعرسانی و پاسخگویی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی) و یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان تماس حاصل کنند.
انتهای پیام